0

Košík

Celkem bez DPH: 0,00 Kč
DPH: 0,00 Kč
Celkem: 0,00 Kč

Digitální fotoaparát Canon IXUS 185

Výrobce: Canon

Cena: 2 999,00 Kč
Kategorie: VÝPRODEJ

Popis produktu: Digitální fotoaparát Canon IXUS 185

Detailní popis produktu

Canon IXUS 185, červená

Noste své vzpomínky v kapse a buďte vždy připraveni přidávat nové. S kompaktním fotoaparátemIXUS 185odCanonuvám již žádný vzácný okamžik neunikne. Ve zlomku vteřiny vytvořítenádherné a ostré snímky, s nimiž si i po letech vzpomenete na úžasnou atmosféru a pocity, jaké právě prožíváte.

Kvalitní snímky i videa

Ultratenký IXUS 185 se pyšníkompaktními rozměry a nízkou hmotností, s nimiž se stane přirozenou součástí vaší každodenní výbavy. Nenechte se ale mýlit. Tento drobeček v sobě totiž ukrývá mocný8× zoomnavýšený o16× ZoomPlus, s nímž vám přiblíží objekty vzdálené desítky metrů. I při maximálním přiblížení máte zaručeny krásné a ostré fotografie, o které se zaslouží vysoké rozlišení 20 Mpx spolu s inteligentním stabilizátorem obrazu. Ten využijete nejen u snímků, ale také u videí, která lze natáčet vHD kvalitěs rozlišením 1280×720 px při frekvenci 25 snímků za vteřinu.

Datové razítko

Nezapomínejte, kdy jste si snímky pořídili. Vyberte si v nastavení možnost přidat k nim datová razítka.Nenápadná pomůcka zmrazí čas přímo na fotografii a při zpětném prohlížení ihned budete vědět, jak dlouhá doba již od pořízení snímku uplynula.

Jednoduché ovládání

IXUS 185 je výborným dárkem pro každého milovníka fotografování.Jednoduché ovládánísi podmaní skutečně každého. Pokud nejste zběhlí v různých režimech, které přístroj nabízí, vsaďte na jistotu a vyberte siautomatický režim,jenž zvládne detekovat až 32 různých scén a sám upraví nastavení tak, aby vaše fotografie vždy vypadaly co možná nejlépe.

Co najdete v balení?

  • fotoaparát
  • řemínek na zápěstí
  • bateriový zdroj NB-11L
  • nabíječka baterií CB-ĚLFE
  • napájecí kabel
  • uživatelská příručka
  • ochranné pouzdro

Použité foto může být pouze ilustrační.