0

Košík

Celkem bez DPH: 0,00 Kč
DPH: 0,00 Kč
Celkem: 0,00 Kč

GoGEN MXM 421, 4GB, černá/červená

Výrobce: GoGen

Cena: 699,00 Kč
Kategorie: VÝPRODEJ

Popis produktu: GoGEN MXM 421, 4GB, černá/červená

Popis produktu

MP3 přehrávač GoGEN MXM 421, černá/červená

Malý a kompaktní mp3/mp4 přehrávač, který se v pohodě vejde do kapsy a navíc vám nabídne opravdu kvalitní přenos hudby. I přes malou velikost přehrávače obsahuje přehrávač vše potřebné pro dokonalý a kvalitní poslech a dokonce ještě mnohem víc!

Snadné ovládání

Základním ovládacím prvkem přehrávače je několik tlačítek umístěných na boku přehrávače a 1,8“ LCD displej. S podporou informací o souborech ID3-Tag se budete ve svých nahrávkách nejen snadno orientovat, ale dokonce si můžete přečíst texty písní při přehrávání hudby.

Dlouhá výdrž a podpora bluetooth

V neposlední řadě pak jistě stojí za zmínku skvělá výdrž přehrávání cca 8 hodin díky vestavěnému Li-pol akumulátoru, podpora technologie Bluetooth, díky které můžete mp3 snadno spárovat s bezdrátovými sluchátky a slot pro micro SD kartu do velikosti až 32 GB.

Další vychytané funkce

Kdyby vás náhodou omrzel poslech vašich mp3 skladeb, můžete pro změnu využít zabudovaný PPL FM tuner s možností nahrávání. MP3 vám také může posloužit jako diktafon, díky funkci digitálního hlasového záznamníku. Další skvělou vychytávkou je možnost z vestavěné paměti i slotu pro paměťové karty přehrávat obrazové soubory, hudební skladby i video ve formátu amw. Jednoduše se jedná o opravdu malého multifunkčního „kamaráda“.

Klíčové vlastnosti

Designový mp3/mp4 přehrávač s podporou přehrávání širokého množství formátů, s PLL FM rádiem, s přednastavenými ekvalizéry anebo s digitálním hlasovým záznamníkem. Přehrávač podporuje technologii Bluetooth v2.1, má 1,8“ LCD displej a vestavěné úložiště o velikosti 4 GB. Díky vestavěnému Li-pol akumulátoru si můžete užívat opravdu kvalitní poslech hudby až po dobu cca 8 hodin. MP3 podporuje širokou škálu přehrávaných formátů (mp3, flac, jpg, wma, wav a video ve formátu amv) a disponuje slotem pro Micro SD kartu do velikosti až 32 GB. Rozměry 6 x 4,5 x 2 cm. Hmotnost 60 g.

Použité foto může být pouze ilustrační.